gäsp

jag vet faktiskt inte riktigt vad ja gör uppe den här tiden när ja tänkt stiga upp så tidigt o måla:s
ja är trött men har ingen lust till att sova:S knepigt läge...
nåja få fortsätta slösurfa tills ja somnar på tangentboret :P



<3<3<3

tisdag

har nu varit ute me hunden på en promenad, frost i gräset o is på backen :S ja hälsade på min granne o sen helt plötsligt höll ja på flyga som en vante xD men de vart int värre än lite flaxande me armarna o lite svordommar samtidigt som ja höll på skratta ihjäl mej av nån skumm anledning . Kanske ja insåg att de såg ganska kul ut ändå :P nu sitter ja instängd i mitt rum me elliot för att vänta på att sotarn ska bli klar så ja kan släppa ut hunden utan att han blir hysterisk av att nån vandrar på vårat tak o ibland i källarn .
sen när han dragit fortsätter jag me mitt målande av rummsbordet som måste va klart innan torsdag:)



18 okt

ojoj nu va de ett bra tag sen ja skrev nått.
har ju hunnit bli 20!! :D o så nu har jag äntligen fått gö klart planerna för skolan i vår :) o för hoppningsvis så bli de skola nu ett bra tag framöver. jo jag vet att ja kommer säkert klaga något på att skola är hur jobbigt  som helst, men nu har jag iaf ett mål , o de ska jag ju göra allt i min makt för att klara också :)

så nu hoppas ja bara att ja kommer in på alla kurser ja sökt o att ja hinner allt på en termin :D och att ja kommer in på högskola till hösten :)

4 okt

alltså jag är typ dödstrött , komme typ hem för en stund sen.
har spenderat dagen i stan, pappa hämtade upp mej från bussen o så for vi på solbacken o köpte bullar o kladdkaka o firat pappa lite hemma hos min gammelfarmor.
har även övningskört idag o har hittat dragläget snart :P gick mkt bättre nu än tidigare :P

sen har ja även varit på cv, o ingen lycka den här gången heller. ja orka int äns bli besviken , hade lixom förväntat mej de redan att dom inte skulle starta den utbildningen ja ville gå ...
ända sen ja blev arbetslös ha den här kommunen gjort allt i sin makt för att få mej må ännu sämre o förstöra mina mål känns de som... förra året när ja verkligen ville läsa upp mina betyg , då fick ja inte för ja va för ung, men sen när ja pratade me dom ett tag efter då skulle ja visst ha fått plugga, ja va int alls för ung. o när ja kommer på vad ja vill göra då ska dom inte starta utbildningen . o sen när ja kom me ett annat förslag så måst ja gå i luleå för de finns int här för de ha dom slutat ha .

känns väldigt jobbigt allt nu .
men ja försöker hålla humöret uppe ändå , de löser sej.. hopps ja :)



hahahaha så söööt ^^


gäsp

åh har suttit me den här förbannade bloggen länge o väl för att få den se ut som ja vill, men ja lyckas bara till hälften.
nu är ja sjukt trött o vet inte varför ja int gå o lägger mej .. eller jo för de kändes jobbigt att borsta tänderna xD så jag väntar en stund till :P

såååå vad händer i veckan för mej :

tisdag : övningsköra o sen sticka o prata me dom på cv

onsdag:fira pappa (som dock fyller imorrn igentligen)

torsdag: ännu okänt

fredag : hade tänkt fara in till stan o höra om ett extrajobb ja sökt

sen under veckan ska ja även hinna hitta en praktik

sen helgen återkommer ja me :)

RSS 2.0