må..tisd..onsdag!

ja justja onsdag är de ju idag xD snacka om virrig !
blev en härlig sovmorgon.. nog för att ja haft sovmorgon hela veckan när jag börjat 12 o 4 på jobbet , o igår va ja ledig :P men idag börja jag då som sagt 4, så ska klä mej, sen ska ja bege mej till mamma och se hur de går för dom i flytten ( gissar i snigelfart :P ) och sen till stan för jobb till 9 ikv ! gillar korta dagar :P^^ iaf när ja måste jobba så sent.
hmm.. ja, imorgon är jag ledig så då ska jag och isse fara till stan o gå på stadsfesten lite hade ja tänkt, de kan nog bli kul för han :)
men nu måste jag sluta sitta här och gå och ringa hyresvärden :)!! hejhej

yey

i september bli man stadsbo ^^

åhhh

men ring då!
 
sitter och väntar på att dom ska ringa mej om lägenheten, ska få veta om ja får den idag :)
 
dom väntar verkligen ut mej, ja är skitnervös o dom verka ju aldrig kunna ringa :S
 

...

kan inte den här dagen bara sluta...
 
 
 

de finns hopp

trots allt!
vi kanske kommer oss från bure innan vi fyllt 65 trots allt :D
ska på visning på torsdag , troligen, och jag va först i kön, så nu är de ju bara att hoppas att den inte ser ut som ett ris !


men va faaan!

bli sommar nån jävla gång! kollade på vädret, regn o åter regn, kallt o lite mera regn.

iaf, så börjar jag jobba på måndag, känns kul :) nog för att ja har jobbat lite tidigare i juni me så jag börjar komma in i rutinerna :) jobbar dock bara 80 % :S men men då bli de ju nån liten ledig dag under "sommarn" iaf.
hmm... va har jag mer o berätta... jo jag va i kyrkan i går och såg isse när dom sjöng o hade skolavslutning. blir väl typ sista skolavslutningen på länge som jag kan komma o se me tanke på att dom flyttar ut i skogen nu till hösten :S så ja va hos mamma igår, så käkade vi även middag där , grillat :)

dom här bakade jag till avslutningen :) kladdkaksmuffins med grädde :)


haha ja, jag va trött XD

hmm

ska jag va ärlig vet jag inte va jag ska hitta på nu när jag är arbetslös :S men dom här första dagarna ska jag bara njuuuta :D ikväll ska ja göra en cheesecake :P
sen i morgon ska ja plocka fram lite sommarkläder även om värmen den verka långt borta.
sen torsdag och fredag ska jag jobba :)

åh fyy fan

va härligt! äntligen är den här mardrömmsterminen över! nu är de bara o vänta om ja kommer in nästa terminxD, men då är de en utbildning så de bli ju lite annorlunda :)
jag som sa att ja skulle fira när ja va klar me allt, hmm ska nog köpa lite glass o fira :P

fredag

imorgon gör jag sista uppgiften, guuud va jag ska njuta sen! ska bli så skönt att få slappna av lite igen :) ska ta tag i att rensa ur mina kläder och sånt också nu när jag har tid , o städa lägenheten, den ser inte så najs ut :s de ha den inte gjort på länge , så ska bli skönt att få bort lite :)

RSS 2.0