GRATTIS ISABELLE!

grattis på 18 års dagen :)



hehe

jag o isse sitter o tar cambilder ^^

ny



gammal

på isse när han va liten :P

inte lätt alla gånger

nä de är de verkligen inte,har nu suttit vid den stationära datorn o lagt över en massa jättegamla.. o då menar jag JÄTTE gamla bilder på min brorsas usb minne som jag då snodde av han, men de han inte vet mår han inte dåligt av ^^, o lagt in på min dator.
fanns skitmånga biler som jag bara ville slänga men kunde inte för dom såg så jävla roliga utxD
så nu får dom ligga i en mapp o dammaxD
men som sagt, livet är inte lätt, de vet ni nog redan, men ja ville bara upprepa de igen.
de är svårt när man inte vet hur man ska beteé sej , hur man vill göra me saker o ting lr vilka du vill ha i ditt liv.


jättegammal bild:O

jag vill bara gråta!

jag har en ABBA låt på hjärnan som jag inte har en aning om hur i helvette jag äns har kommit på att börja nynna på den :O




VAFAN

ska de va så jävla svårt att låta andras grejer vara !!!!
när ja kom  till skolan i morse  så va mitt skåp öppet ( inget i skåpet va snott) o låset.. mitt förbannade kodlås som jag köpte för nästan 200 spänn! och jag hann använda de några dagar..va snott!!! vem fan snor ett kodlås över helgen!
o rektorn vill inte ersätta de!
men tro mej! jag kommer inte ge mej! jag har inte råd att hålla på att köpa en jävla massa lås hela jävla tiden!
jag köpte ett kodlås för att jag inte skulle tappa nycklarna o då snor nån jävel de ist!

jag ska ha ett nytt! JAG KRÄVER ETT NYTT!

smartare när ja va yngre

har nu suttit o kollat igenom min hotmail, hade typ 300 olästa medelanden.. mest reklam.
men hittade även jättegamla mail från typ när ja börja gymnasiet, lr när jag skulle sommarjobba första gången, eller ett bråk som jag o en hade i typ 7an lr 8an.
asså jag har kommit fram till att jag verkade mer mogen då, att de va inte en massa svordommar, utan tog de bara helt lugnt o berättade vad som var fel. tänkte bara  WOW! HAR JAG VERKLIGEN SKRIVIT DE DÄR?! duktig ja va!
men personen som svarade är sej precis lik.
vissa är helt enkelt inte ämnade att gå ihop! o de är jag faktiskt glad för i de här fallet. mår mycket bättre nu :D
har plockat bort en massa onödiga bilder från datorn för några veckor sen.. lr va de kanske över en månad sen.. kanske flera.. aja minns inte, tyckte bara inte att dom va värda att spara:)
jag kan bara inte förstå varför man va så korkad att förlåta efter att blivit kallad såna där hemska saker.
aja glad att sånt är över nu :)
nån gång måste man ju inse att man inte kan ställa upp för folk som inte bryr sej ett skit om en själv, utan måste hitta dom riktiga vännerna!

men nu måste jag nog ta o sova gott folk, skola i morrn! upp om 5 timmar :S blää!

godnatt!

( här får ni en låt)



heh

tjo,
har varit en väldigt händelselös helg, de är därför jag inte skrivit så mkt för de finns inget att berätta.
ja såg en wallanderfilm i dag, va o posta ett brev till försäkringskassan i östersund , känns lite skumt faktiskt :P annars bruka de ända man posta vara klassfotolappen lr nått xD haha , o annars har ja bara tråkat runt i huset.
ska väl ut me hunden nu en sväng, sen måste ja slå en pling till isabelle!

hoj!

:)

idag har min låssaspappas barn o barn barn vare här,  hon är så söt, asså hans barnbarn^^
hon va o inspektera i mitt rum o blev helt chokad av alla grejer haha o va kan hon va.. typ 2 xD
sen har ja o isse suttit o gjort om lite bilder o sådär, o så ha vi käka pizza :P
sen har ja väl int gjort så mkt mer,sett simpson o family guy.
o ska väl sätta mej o se en film nu
så då får ni sova så gott
hoj!


här får ni en lite rolig bild

blööö

ja har trååk

fyller 18 om 15 dagar!!!! gissa om ja längtar:D

blandat














istid

min klubba är snart slut!!!!
måste gå på konsum o köpa godis^^
å så håller ja fan på frysa ihjäl, de är fan iskallt inne :S
idag blir de nog ba ta de chill o se på tv :) käka godis:D för ja ska försöka sluta nästa vecka. nja vi kommer ju få se hur de går men.. se om de kanske ä nå bra på tv lr nått.annars kan ja ju alltid satsa på att bli mästare guitar hero lr nått xD

aja nu måste ja gå o sno mammas hårtork som ja kan värma mej medxD

ajaj nu fastna klubban i tungpiercingen!! haha

klagoinlägg AB

okey! nu håller ja på bli blek! o de vill jag verkligen inte! vill inte se ut som ett spöke för de gör ja typ varje vinter, så min räddning är solarium!.... men!... jag är förkyld , å då ska man inte sola för att de kan göra att de blir värre! o jag är inte direkt jätteförkyld, men jag vill ju inte bli, så jag låter bli att sola...
paniiiiiiiiiiik!

sen en till grej,
nu måste jag verkligen börja träna! asså seriöst! min kropp ahr börja säga ifrån på allt godis ja stoppar i mej, man får ju typ ont i magen o har ingen lust att äta, men man äter ändå! de är som en ond cirkel! xD men bara man kommer ur den så... ja får försöka skippa den där maten o allt godis o sattsa helt o fullt på att börja gymma! asså seriöst.. vet ni vad som skulle va bra? att man fick motivationen med i priset när man köper gymkort! då skulle de ju helt klart va värt pengarna , lr hur!?
nu måste man ju skaffa den själv :S

jo o sen en sissta sak. jag har en läxa som jag måste lämna in i morrn, den är 2 veckor sen! o ja har den lärarn i morrn! han kommer mörda mej!...^^ hahahhaha nåja, jag har varit med om värre lärare, kan inte gö annat än skratta xD får fixa de i morrn på skolan innan vi börjar!

inga liljor idag *puh*

seriöst jag hatar liljor, man får ont i huvet o de kliar i ögonen:S
men vi slapp dom i dag iaf :D men då hade vi en massa andra ist :S menmen de gick ju bra iaf. vi fick göra en "mamma  barnbukett" som skulle sitta i hop i en slags "navelsträng" typ.. men asså de va bara ett blad som va inlindat i ett snöre (som man hade som själva navelsträngen då)
haha de kan inte va lätt att fattaxD
så typ en stor bukett o en liten som skulle sitta i hop då då.
sen har de väl inte hänt så mkt mer..
aja här kommer nåra bilder








tjo

idag va ja på den första praktiken på hela 3:An^^
gick faktiskt väldigt bra, gjorde typ 9 olika solitärer (höga buketter) o fick beröm av dom ^^ haha ja gillar stället ja är på, o kan nog inte komma till nå bättre. man får beröm för vad man gör även fast man själv tycker de ser ut som skit :P
ja mena förut där ja va så va typ allt fel ( visst att dom rättar en om man gör fel men) inga blad i bindstället, fick inte kasta nått utan att skriva upp de, fick städa mästa tiden o byta glödlampor-.-loooooool
sen så fick ja göra en begravningskrans.. men han  inte gö klart den för att leveransen me blommorna va jättesen så jag fick sluta :D
så sen gick ja o isabelle o åt o sen har vi gått på stan typ till halv 7 o sen gick o handlade o sen gick vi hem till henne o kom dit typ halv 8, så de va bara att sätta sej o se simpsons<3 jag älskar de programmetxD family guy med :P sen satt vi ändå o pratade lite o så.
sen typ sprang ja till bussen för att inte missa den.. men de höll ja ändå på göra för chauffören höll på köra förbi -.- trotts att jag stod där! den va ju typ 10 min sen.
så ja kom hem vid 10 så ja har ju inte vare hemma så  länge.


okänd?

har ni nån gång känt er hjälplösa?
de tror ja nog dom flesta har... de är inte kul direkt...
har ni känt ett sånt stort hat att ni knappt vet va ni ska göra.. lr tänka... de har jag
o de värsta är att jag inte vet vad jag riktigt vill göra.. lr innerst inne vet jag.. men jag följer omgivningens råd.
har ni hört att man ska inte bry sej.. jo de är nog den vanligaste kommentaren.
har ni nånsin varit med om att någon ljugit om dej för andra, bara för att själv inte hamna i trubbel? bara för att själv framstå som den omtänksamma person som du själv varit/är?
man blir så sjukt jävla förbannad.. för folk vet inte vad dom ska tro om dej sen? för att den där själviska personen bara vill förstöra ditt liv... dom där människorna som är så genomfalska.
man kan inte göra annat än att få sitt utbrott och sen tycka synd om dom här personerna som inte har annat till liv än förstöra andras.. dom som är missnöjda med sej själva och lever för att trycka ner dom som man avundas

öy!

öyy you "friend" , om jag inte är saknad, sluta tracka på mej då




;)

.

idag försov ja jag mej typ en timme så de gav ju inget att jag for på den första lektionen, så de blev ba 2 lektioner i dag o så sluta vi klockan 2
imorrn äre praktik.. så ja börja 12. så de bli skönt me sovmorgon hehe^^
for hem till isabelle o satt där ett tag innan mamma hämtade mej, annars har de väl inte hunnit hända så mkt mer..de är fan som en hel ungdomsgård här hos oss...moppar överallt ute.. ( min brorsas kompisars)

stockholmare i buske? xD

haha ja o isabelle satt ute på en bänk o så va de en buske imellan , sen va de 2 till bänkar där de satt nå killar.
efter en stund får isabelle värsta chockade minen, så ja kollar bak, o där står de en kille, o ja blir lika chockad xD vafan gjorde han där?! o han ropade hej!
så ja kolla tibax på isabelle o i nästa stund så sitter han brevid mej xD
o sa att han hade ju tänkt skrämma oss o klä av sej naken, o vi ba stirra konstigt på han xD o ba eh haha okey?
sen undra han va vi hette, o hade väldigt kul åt att vi hette nästan samma . han undra var vi bodde, o sa att han bodde vid sthlm o fråga om isabelle prata norrlänska eftersom hon kommer från kiruna o han tyckte att vi pratade bred norrlänska här.. hmm... o han trodde inte att kiruna låg i sverige..? seriöst?? va lär ni er i skolan stockholmare?!?!?!?! sen undra om vi sett nån ren lr älg, han tyckte att de hade ju vare coolt om man kunde få komma ner till stockholm igen o kunna berätta att man krockat i en ren  lr älg  så vi ba: eh de är väl inte kuul?
haha o sen undra han om vi villa ha brännvin ( som han stank då redan ) men de ville vi ju inte, sen skulle han ha dit sina kompisar som undra vad vi hette, o dom hade oxå väldigt roligt åt att vi hette typ samma.
vi mötte dom även sen igen xD asså så pinsamt de där vaxD dom va ju helt borta, o klockan va bara typ 2:O





andas!!!

andas andas! (försöker lugna ner mej lite)
andassss... nä de funkar knappt

trött

tjo, har verkligen blivit dålig uppdatering i helgen, men har haft fullt upp lr så har jag sovit ^^
festat o sovit xD haha nä.. ja har väl inte bara gjort de.. men .. typ :P

idag va ja o isabelle på stan oxå o vandra omkring ett tag o sen så gick vi o köpte en slush^^ o satt oss ute o snacka på. o haha när ja hoppade av bussen i bure när ja skulle hem så va de nå utlänningar som börja prata me mej o skulle hjälpa mej o bära mina väskor för ja hade båda händerna fullaxD haha snacka om pinsamt! ja ba eh nä jag kan bära dom själv xD

nu är ja sjukt trött, o ja måste typ gö klart en uppgift till skolan som är grymt sen  :O obs ^^
o så ska ja upp klockan 6.. blääää!!!!!!!!!
näfan nu måste jag nog ta o gö klart den där uppgiften så ja få sova nån gång :)

hoj på er!





halloj igen

va då o gick runt på stan o va o käka på frasses, sen for ja hem o duscha.
efter de så va de tänkt att jag skulle fara till isabelle o sen skulle vi dricka o sen fara vidare på en fest, men när ja ringt elin så sa hon att de inte blev nå av den där festen så då satt vi hemma o hade de trevlig  o satt o snacka ist :)
drack lite osv (  tips: blanda aldrig bacardi o sockerdricka  ) o de smaka fan.. men va gör man :P
kom hem vid halv 3 tyyp... o käka tacos ^^ men nu är ja fett trött o ska sova
godnatt :)

sorry

sorry att de inte blev nå bloggande i går, men jag han verkligen inte.
först va ja på skolan sen stan sen hem o klä på sej me nå extratröjjor eftersom vi skulle fara på nån grillfest ... "fest"
när vi komme dit efter att ha gått från getberget till a-torp så va man djupfryst o helt slut,  o "festen" söög! elden hade slocknat så man såg knappt den man satt brevid o så fick man lysa me mobilen för att hitta ölen xD typ alla va fulla som as o en hade däckat i skogen -.- spårat lr?
haha men sällskapen va då bra :P
men vi va inte där så länge iaf .. kanske 40 min.. kändes helt värdelöst att vi gått så långt för ynka 40 minuter.. menmen... jag hade då inte lika långt hem iaf :P
kunde inte ta nåra bilder för de va så mörkt o ni hade ändå inte sett nått xD
men nu ska ja skynda mej.. måste förbi på stan o kolla om en väska.. dum som ja va lämnade jag ju min hemma så ja fick gå runt me en påse.. väldigt diskret... not :P

skriver när jag är hemma:)

!

asså jag är så jävla less o få ta all skit från alla, lärare o rektor,
alltid har dom nått o klaga på, asså de är nått varje vecka som dom ska klaga på.. jo för vet ni, nu för tiden får man inte va sjuk, nu ska du sitta på skolan fast du är döende. mm så äre!
men då är de ju lite konstigt eftersom den här lappen om att om man är sjuk så måste man stanna hemma som dom har satt upp lite här o var.. asså dom går ju imot sej själva??.
seriöst, jag orkar inte me balderskolans lärare.. tamefan dom värsta som finns!!!! ( finns undantag)
vi skulle nu tydligen få en ny rektor.. ja hoppas på en bra! för den jävla kråka som vi har nu är då verkligen inget att hänga i julgranen-.-
asså ja blir så arg när ja hör sånt där skitsnack som dom bara överöser oss me , de är inte så jävla konstigt att så många hoppat av hantverkslinjen... DON´T LIKE THE TEATCHERS!

.

hellåj sitter o väntar på att simpsons ska börja halv 8.. sen ska ja nog se idol kanske... mamma o dom for just så nu är ja ensam.. skönt... ska käka glass^^ imorrn blir de väl garanterat skolan... men de är ju freda så vafan :) har även nyss prata me isabelle.. o hörde att lillan vare förbi på praktiken o sagt att vi kommer få skit för att vi inte va på hantverksdagen-.- o måste ja säga de här igen? de är inte vårat fel, men som vanligt får vi all skit. lärarna sa ju att vi fick gö som vi ville om vi skulle dit lr på praktiken... orka me de här!

haha ja fastna för den härxD


bytt

nu har jag bytt tungpiercing helt själv!!!:O ++++++ till mej! men va tvungen för den andra blev för kort när ja blev förkyld o tungan blev svullen:S så nu känns de helskumt o jättejobbigt för kulorna på den här är mkt större :S
så nu känns de som den är 2 km för lång


blää

asså de är värre på kvällarna...
nu känner ja mej jätteförkyld igen.. precis som i går kväll...
blir 2 alvedoner o sen sängen!

har typ bara suttit inne vid datorn hela dagen i dag o ba tagit de lugnt, kollat runt lite överallt där ja glömt att jag är medlem på :P o så har ja lite nya bilder.
ska försöka fixa till några av dom oxå :)
jusst nu sitter ja o ser scrubs lr hur de nu stavas, haha så jävla braxD

får hoppas nu att ja får sova längre än i dag när mamma kom in o väckte mej typ vid halv 10-.- o sen kunde ja inte somna om


^^


bjuder på den här sjukling bilden xD

.......

blir nog ingen praktik i dag.. börjar 12 tror jag.. men förkylningen tar över mitt liv o min ork!
så jag stannar nog hemma och vilar i dag

NEJNEJNEJNEJ!!!!!!!!!

DET ÄR INTE SANT!!!!
jag har blivit förkyld...
nyser som ett tok
o har ont i huvet o halsen...

åh asså de bli ba värre för vare minut som går...

min ända räddning!




de spökar!

haha ja börjar tro att de spökar xD
vi har en skitknäpp spis, så man måste sätta den på 11 istället för 12 för den är typ glapp, så plattan blir aldrig varm om man har den på 12:an...
så jag hedde den på 11 o gick till mitt rum. 8 min senare gick jag ner och då va vattnet knappt varmt :O o jag kollade på den där vridsaken o den stod på  12! :O omg!^^

:O

asså de är grymt sjukt att de är så jävla varmt ute i september! just nu är de typ 20 grader i skuggan :O

men de ska väl bli kallare nu, men ändå :O

(hade en bild, men dampbloggen vägrar lägga upp dom :@ )


!!!!!!!!!

shiiit ja kom på att nu äre typ snart 3 veckor kvar tills ja fyller 18!
o vet ni va de betyder!!!!!! att jag måste skynda mej till tandläkarn xD

bääää

haha nu har ja pluggat o pluggat, o imorrn kommer jag inte minnas nåttxD
nåja sånt är livet när man är trög xD nä okey nu ska ja va snäll mot mej själv :P
men minne som en guldfisk har jag sagt att jag har även förut, o de är fan sant!
tänkte faktiskt lägga mej snart :O o få en riktigt lång natt.. ja iaf 7-8 timmar, men de är mkt för mej när ja går skola, de brukar va 3-6 timmar då.

aja i morrn har vi ba 3 lektioner, nice, o slutar halv 3 typ... men då ha vi ett riktigt drygt hål me :S

aja ska kolla igenom läxan igen, o sen borsta tänderna, sen sova
godnatt :)

plugg

sitter o funderar om jag ska börja plugga lite så att de inte blir som alltid, att jag sitter här 10 ikv , skittrött o jag har obörjat








haha erkänn de ser ut som om han har en tupé xD

hemma!

okey.. ja kom hem för typ en timme sen ^^
men aja, ska strax äta midda, nudlar xD
o sen måste ja plugga på min läxa:S blää typ folk som är me i olika partier
typ maud olofsson , lars (Tupé) ohly hahahaha ja men seriöst.. de ser ut som att han har tupé på bilden :P
ja kan fota så får ni se senare :P

har även köpt en halsduk i dag, o skulle köpa vantar, men de blev inte
men aja nu ska ja gå o kalla till mina nudlar!
hoj!

!

puh! gissa om jag är lättad^^
man ska alltid lyssna på magkänslan, den har oftast rätt!

haha asså orkar intexD

palla folk som "vänder kappan efter vinden" om ni fattar va jag menar
att dom inte kan stå för nått själv, utan så fort någon tycker en sak så håller dom me, o sen när nån annan tycker  nått annat om samma sak så tycker dom så oxå, allt bara för att inte sticka ut lr att inte få några ovänner lr att folk ska bli sura.. guud så irriterande.
ett gott exempel är min mormor-.-
mamma säger nått om att jag måste börja hjälpa till, ja måste städa mitt rum, ja måste lära mej laga mat, ja måste engagera mej o börja baka.. ja måste lära mej allt möjligt, för hur ska jag annars klara mej när ja flyttar hemmifrån?!?!?!?!!? omg! o min mormor håller me o lägger till nån komentar om att jag kommer aldrig klara av att bo själv, "din mamma lagade mat själv när hon va i din ålder" ( känner ni igen dom där orden?" hon gjorde si o så när hon va i din ålder" eller " när ja va ung" ) sånt där som kan driva en till vansinne

men sen när jag börjar försvara mej så går mamma iväg o min mormor står kvar o ja säger att jag tar de som de kommer, om ja inte kan laga mat då så får ja väl lära mej när de väl behövs då. o jag bryr mej inte hur dom gjorde på sin tid för de är ju förfan 2000 -talet! jag gör de på mitt vis, o om de nu är nån som stör sej på om jag har stökigt när ja flyttar, lr klagar på min mat, så får dom väl göra de själv då, lr inte äns behöva komma hem till mej om de stör dom så förbannat!
och?! jo! hon håller me, hon tycker mamma har helt fel o att jag har rätt...xD så sjukt jobbigt .

har även hänt en gång att jag o en till börja bråka, o jag blev skitförbannad ( tro de lr ej)  på en i familjen o de va värkligen inte mitt fel, så tyckte min mormor att jag ska lyssna på den andra som jag bråkat me, för att de inte skulle bli nå mer skrik o tjafs! så vart ja ännu mer förbannad o sa åt henne att jag lägger mej aldrig om jag vet att jag har rätt! jag låter ingen trycka ner mej så utan att ge tillbax, o då tyckte hon att jo men visst du har rätt, de hade du hela tiden, de är helt rätt

-.-

bestäm dej o håll dej på en sida!

godmorron

tjo, nån vaken såhär tidigt :P? haha ja , jag tycker de är tidigt ^^ somnade typ 3 i natt efter ja hade sett blood in blood out på tvn, ganska bra film ändå :P. o blev väckt av mamma som sa att min mormor skulle komma.. så hon blev den andra som väckte mej o börja prata om att hon tvättat min vinterjacka-.- hahaha

okey?

okey, seriöst, jag fattar ingenting av dom där frågorna..
typ vilken kultur tillhör du?

öhh hur fan ska jag veta de:O

buhuu..

vi hade en religionsuppgift som skulle va klar o inskickad i torsdas..
den är fortfarande inte klar...
men  lärarn ha då inte klagat på mej.. tack o lov.. haha ja har då varit på alla hans lektioner så han kan ju inte va sur över att jag inte engagerar mej o inte vill va där osv.. typ första gången ja ligger lite på + sidan på typ flera år ^^
nu ska ja då inte försöka sabba de utan ja ska sätta mej me uppgiften efter jag ätit så han får in den iaf :)

...


hoj

idag for ja till skolan me 10 bussen, åkte me filip i bussen så vi satt o snackade lite, de va ett tag sen . skippa engelskan för de va bara 20 min kvar på den när jag kom till skolan, o jag kom på att jag glömt skåpnyckeln hemma, så de va ju bara att gå o se om de fanns nån som kunde knipsa låset åt mej, o de fanns de... såå... de va väl vårt 3e lås på ett halvårxD haha men så kan de gå när man har minne som en guldfisk^^ hmm va har ja gjort mer... jo! ja har ju varit me isabelle, o vi köpte godis o såg film, sen efter simpsons så gick vi in till stan för att sola.. då va klockan kanske kvart i 9, o när vi va klara satt vi oss ute i fotöljerna o drack varsin coca-cola o ba snackade ett tag :) sen hem igen o såg tv :) for hem me 11 bussen så ja kom hem för 45 min sedan. när ja satt o vänta på bussen på a-torp så hörde ja även nåra som typ prata skithögt så ja vände mej om o då såg ja elin o nåra tillxD haha dom va på väg in till stan. nåja.. nu ska ja typ borsta tänderna o sen sängen! :) är typ trött gonatt

öhh typ tja?

ja va ju på skolan i dag så o vi hade florist grejs...o va o plocka rönnbär o grejs ute :s tråååk.. har varit o klippt mej oxå.. hmm.. va har ja gjort mer...jag hade tänkt fara o sola me isabelle men de blev inte för ja inte hade me mej nå smink så ja kunde täcka mitt röda fejs efter, så vi har skjutit upp de tills i morrn :D vi va även o gick på stan, men ja hittade inget xD o sen käka vi på frasses för att vi höll på dö av hunger! :P ehm.. sen ha vi suttit o sett huligans? typ.. tror ja den hette.. asså värdens bästa film typ! men den va så jävla sorglig... haha vi såg den för att isabelle skulle visa mej den där snygga killen som hon hade pratat om som va me i den xD haha han va typ de me ;P nåja... kom hem typ vid 10 så ja har varit hemma typ en timme... o ja har lite sovmorgon i morrn, börjar tyyyp kvart över 10.. men vi får se om jag tar den senare bussen o blir lite sen.. lr om ja tar den tidiga bussen o måste vänta i typ 45 min själv på skolan.. de lät inte direkt pepp -.- aja.. i morrn ska ja nog tillbringa dagen o kvällen me isabelle.. :) vi får se om ja hinner skriva nått innan ja far i morrn... ska nog ta o börja gö mej klar för att kojsa

gonatt

tja, nu har ja suttit o spelat ett förjävla drygt dataspel sen typ 8... först skulle ja spela ett annat spel men då lagga de som fan så ja va tvungen byta... till de sämsta som finns :S brr huvva, ja får rysningar ba ja tänker på de :S aja funderar på att gå o lägga mej .. redan :O ????!!!! ja.. de ska ja faktiskt. se en film.. o ba ta de chill ^^ sen blir de floristiklektioner på skolan i morrn.. o ja har klipptid klockan halv 11.. hur ska de gå ihop... nåja ja hoppas de löser sej iaf... gonatt!

ny piercing

idag va ja o bytte ut min piercing, mot en kortare, vet inte om ja behöver dit nå mer, men nu känns de mkt bättre iaf, fick även mindre kula på staven så de va ju ett stort +

idol

har sett lite the oc.. den är typ sorglig... så ja klara int av o se denxD sen tvinga ja mamma o köpa glass, så hon gjorde de o vi satt o såg IDOL (kors i taket!) , jag som aldrig brukar se de för ja tycker de är så jävla pinsamt xS men såg de faktiskt lite grann mellan fingrarna när ja höll för ansiktet för ja skämdes så mkt åt vissas vägnar :S


skolan

sitter nu på skolan o har just haft samhälls.. så nu är de en timme hål! palla! nä!
vi får se hur de blir...
sen ska ja fan hem o sova! ja har vare så jävla trött nu hela dagen så ja trodde fan ja skulle somna -.-
typ helt röd i ögonen :S
sen ska ja tönta mej o spela dataspel när ja kommer hemxD

aja nu ska jag fixa nå grejer!

hoj på er!


godmorron

gissa om ja är trött? oja , då är ju allt i sin ordning.
skola till 2 tror jag att jag har i dag... men är inte helt säker.
sen får vi se hur de blir om ja far hem lr om jag far o solar ^^
ska typ köpa ett par fingervantar oxå tror jag, de har ju börjat bli kallare nu o jag äger inga vantar :S
nä nu har jag inte tid att skriva mer, måste gö mej klar! bussen kommer halv 8 så...dryygt

på onsdag

på onsdag så ska jag fara o kolla om ja får byta ut min piercing! längtar ^^

seriöst?

nu får ju fan lärarna ta o ge sej!
dom frågade mej förra året:   vill du att vi ska sluta jaga dej?
o ja de vill jag!
men har dom de? nä! då har harriets efterträdare börja jaga mej ist!
( harriet va en lärare som gått i pension som va den värsta person du kan tänka dej!)
de är så sjukt! visst att dom kanske jagade mej förra året när ja va borta ganska mkt o så.. men nu? hallå? de va första gången nu i höst! o de är starkt gjort av mej!
men nääääää då ska helena börja springa omkring o peka me fingret! !!!! åh så irriterad ja blir.
dom sa ju själva att de är ju vårat ansvar om vi inte kommer.. men då ska dom ju inte springa efter oss heller!
o de som stör mej mest är att jag igentligen inte ska ha den där jävla lektionen för den hör till den andra inriktningen, men bryr sej läraren? nä! hon tvingar mej o ha den... vänta du bara ja ska få min vilja fram!
o vill ni veta varför jag inte va där?
jag har en bra anledning!
vi skulle ha svenska , men när vi kom dit så va den inställd, så då skulle vi ha 2 timmars hål, men sen fick jag veta att dom andra gått o sagt till läraren att dom ville börja nästa lektion direkt efter, o då hade jag redan lämnat skolområdet så jag fick ju inte veta nått förän typ en halvtimme efter eller mer!
o löns de komma dit ?då o ba: jo men tja! ja har inte skolkat jag har bara väldigt "bra" kontakt me alla i min klass så jag får veta saker:D... idiot.
så de va ju inte min mening, men om dom klagar i morrn så då jävlar!



godis

sitter nu hemma i bureå.. trååååååk! har skrivit av allt i min skrivbok till en annan för de int rymdes i den förra... för att ja sen insåg att de visst hade rymts, så allt va förgäves... aja, har kollat igenom historia läxan.. kommer gå skit me den i morrn, ja fatta typ inget av denxD nu ska ja typ gå o packa ur lite grejs från min väska som inte behöver komma me till skolan i morrn... men godiset måst me! annars kommer ja dö på historian ^^ aja, hoj

blää

åhh ja hoppas verkligen inte att ja håller på bli förkyld, för de har ja inte tid me! o inte orken för den delen heller!
eller så kan de va att ja bara är allergisk, vi får hoppas på de.

asså ja har fan ont i armenxD så jävla otränad ja är. ja kasta en tennisboll mot väggen flera gånger för att hunden hoppa efter den o lekte,  o ja känner fan redan av de xD bara för att ja aldrig rör mej :P

ska väl börja klä mej nu, plocka ihop mina grejer så int min brorsa få damp på mej xD han vill hem o ja bara sitter o oroar mej för att köraxD :P
menmen ja måste hem snart så ja kan börja plugga historian. :S





ursäkta om ja typ ba skriver om en massa trista grejer, men ja är inte på nå värst humör för att blogga eftersom ja inte har nått intressant att skriva

gomorrn

godmorgon vaknade typ vid 2.. men då somna jag ju typ 4 oxå..
han inte skriva nå mer i går, ja gick in till stan vid 9, o sen blev de att sitta hos isabelle till typ halv 1 innan ja drog hem...
hmm. i dag då...
jani, de va väl tänkt att jag skulle övningsköra, men vi får väl se...
o sen måste ja plugga på historian som vi har tills i morrn... ja ... ja är alltid ute sissta dan me att göra allt... försöker skärpa mej men de gå int xD

nu ska ja chatta lite... sen duschen typ...

hoj!

godmorgon

lr aa, ja vaknade vid 1, så de blev typ 12 timmars sömn.. me like! de va verkligen jätteskönt, o att jag fick sova tills ja vaknade utan att bli väckt de är nice:D
funderar på fara o sola i dag, men vi får så hur de blir me den saken, kanske ja far i morrn ist.
sen får vi se om ja kanske far till isabelle en stund ikv.
nä nu ska ja gå o duscha!

hoj!

gonatt!

har nyss komme hem från isabelle, for hem lite tidigare än va ja brukar för ja höll helt seriöst på somna redan klockan 9 i hennes soffa:O
imorse när ja vakna de så spöregnade det... väldigt motiverande till att stiga upp... ehh.. nä.. ja låg o övervägde om ja bara skulle stanna i sängen o dra täcket över huvet o inte orka gå upp i detta deprimerande väder... för ja lovar! de öste ner så ja blev helt jävla blöt! skorna o sockarna gick fan vrida ur :S men ja kom mej till skolan o jag missade bara en kvart av engelskan! ett plus till mej!!!!
sen efter skolan gick ja o köpte en väska/bag o sen köpte ja o isabelle en slush o satt oss o vänta på pappa som hämtade upp mej på stan , för att sen fara ut till bureå o hämta tim.
har väl inte hänt så mkt mer i dag...är supertrött så ja funderar på att kojsa tidigt! nice de skulle va..
buffen har redan somnat här brevid mej ^^ hon är så söt :P

ska bli bättre på skriva ja lovar! har bara varit lite mkt nu

:D

nu börjar min tungpiercing bli lång så den kommer ivägen när jag äter, svullnaden på tungan är väl snart borta, de tog sin tid, men de är ju helt klart värt de!




sorry

sorry om ja virit lite off men ja satt o nörda the oc i gårxD
va ju även på stan me mamma o köpte ett par leggings o ett linne, skulle även köpa en väska men de glömde jagxD
ska snart till skolan... o de öser ner ute, jag vill bara stanna inne o gråta över vädret, för ja kommer bli dyngsur så fort ja går utanför dörrn....
asså ja dör...
kan de inte bara sluta regna!
ja är redan på dåligt humör, de behöver inte bli värre
måste iaf skynda mej nu så ja hinner packa klart för bussen går om en halvtimme

skriver mer sen!!

hoj!

umeå

idag va vi ju i umeå på hantverks utställning på gammlia, o de sög! de tror ja flera andra tyckte me.. man höll fan på somna, vem bryr sej om vävade mattor lr ullkoftor-.- ingen!vi fick även tälja... jippi... jättekul...ja skar av mej nageln... inte kul!
imorrn är de hantverksdag lr praktik vi fick välja, men i morrn ska ja shoppa!! mohaha! ja har ju pengar, o ja behöver lite nya kläder!
men vi får ju se va morgondagen har att erbjuda:)


stenåldern

ojoj ja såhär blev de då igår, att min lampa tippade o slocknade, men den gick inte sönder.. jag satt samtidigt o förhörde min brorsa på sina glosor o de blev kolsvart! ja fråga om han hade släckt taklampan? men de hade han inte, så ja så åt han att gå o tända den då?! (hörde: klick klick på knappen) inget hände?!?!? o de va bara mörkt i mitt rum! så nu är mitt rum strömlöst o vi har dragit en massa skarvsladdar till min brorsas rum så ja ska få ström.. dom har försökt fixa de men hittar inte felet.. de är helskumt, ja fick ha ljus i går så ja skulle hitta till sängen.. o de är fan inte kul, de är som att leva på stenåldern fan!
hoppas dom kan fixa de snart jag överlever fan inte utan ström, ja höll fan på bryta ihop i går kväll när inget funka för ja brukar alltid se tv när ja ska sova lr lyssna på musik o ha nån lampa tänd, men de va svart o tyst i hela rummet... inte kul!

RSS 2.0