dags att sova?

har legat här o sett klart 4:e säsongen av OTH ( hur bra serie som helst!) medans robin ligger här brevid o sover så gott, kanske ska börja göra han sällskap :)ska ju upp klockan 6 så de kan nog va en bra idé.
hatar för övrigt tisdagar... världens jobbigaste dag om man kollar in mitt schema... 3 lektioner ... suuuper långa, som sträcker sej från halv 9 till ca 5 :S

godnatt :)


äntligen fredag!

fick en långhelg i helgen, är ledig idag också, hur skönt som helst :) men är inte direkt en slapp dag när ja måst plugga :S
men men :) i tisdags kom jag på att ja skulle faktiskt ta tag i att boka klipptid , sagt o gjort,  på onsdag for över en decimeter av längden , superskönt :)
nu sitter min brorsa här o "håller mej sällskap" (spelar mario) när robin är och jobbar :) men nu ska jag ta o återgå till mina skolböcker o göra bort så mkt som möjligt så jag kan få va ledig resten av helgen :)

söndag

Redan...
ja helgen har gått väldigt fort ... för fort om ni frågar mej...
så imorgon blir de tillbaka till verkligheten :S
men ända lugna dagen i helgen va typ fredan. Lördagkväll satt jag och pluggade :S Hemskheter. O även hela dagen idag typ :S men ska ta en paus o se wallander ikv :D de är ja värd . men då kanske jag ska rappa på me företagsekonomin så jag inte behöver stressa me den imorrn :)
robins föräldrar har även varit förbi en stund efter middan o de va ju trevligt :)
men nu har jag inte tid att sitta här , tillbaka till böckerna...

tisdag

känner att jag kommer nog int hinna uppdatera så mkt här medans jag går skola, men ja få väl göra mitt bästa!
de är fullt upp hela tiden o mycke saker man ska hålla i huvet , just nu ha jag gått över gränsen av dödstrött o börja bli lite pigg igen , men de sämsta jag kan gö nu är ju sätta mej o plugga även om jag har massa läxor o hemarbeten. jag måste SOVA så jag orkar med morgondagen som består av 3 utspridda lektioner ( observera att varje lektion är mellan en o en halv, till 3 timmar långa) börjar halv 9 till halv 11, sen hål till halv 2 o lektion till 3, sen hål till 6, o den lektionen är till 9 :S så de blir en jobbig dag...

men nu ska jag faktiskt göra som ja sagt o krypa till kojs. ska bara väcka älsklingen som är sjuk så han oxå kommer sej i säng ( han ha somnat framför tvn )

Godnatt



tisdag

ja åsså va man utskriven från af, måste säga att de känns konstigt.. skönt ändå att slippa dom för några månader!

börjar ju skolan i morrn , eller de är bara upprop men ändå, är typ nervös :S vet inte varför, men de bruka man ju va när de är nya grejer.. lr iaf jag :P
eller så är de bara för att de va ett tag sen man gick skolan, men kan ju säga att ja inte har ett kul schema :S börjar sent o slutar väldigt sent, hade ju hellre vilja börja tidigt  ist för att börja 6 på kvällen o sluta 9 :s som ja gör på onsdagar :s bläblä, men de är ju bara några månader.. de klarar jag :)!

torsdag

känner mej inte helt frisk idag alltså... de är nått cp me min mage som krampar o håller på :S nog för de typ varit nått cp me den typ länge, men nu är de värre...
idag va ja iaf på stan o införskaffade mej en almenacka o en tjocktröja +lite smått från apoteket som ja fyller upp värktablettskåpet med :)
så nu sitter ja o väntar på att mamma ska komma o hämta systemkassen så ja blir av me skiten, jag börjar ett nytt nyktert år!

btw känns typ kostigt att ja börjar om skolan om en vecka, de  börja va ett tag sen sist . men de ska bli skönt att slippa ha af bak i haserna hela tiden:)

RSS 2.0