oj

känns typ som ja glömt bort att ja äns äger en blogg!
har inte hänt mycket , för att uppdatera er. plugg o jobb är min vardag just nu, är dock glad att ja hade lite vett o tackade nej till jobb ikväll, har känt mej dåsig hela dagen o konstig. ont i ryggen o magen, maten som ja i vanliga fall älskar smakade inge bra, o de kändes som om nån knytit ett rep runt revbenen o dragit åt :s känner igen de här, hade nå liknande för en månad sen då ja trodde ja hadde drabbas av magsjuka. har ont under revbensbågen me :s o så höften. allt på samma gång. man kan inte ligga ner för då känns de antingen som ja ska spy eller att ryggen ska splittras i tusen bitar :S de är inte lätt när man har problem i typ varenda kota o höften är sne ::S antar att de är det som bidrar till att ja blir såhär dålig :S
men nu kom älskling me en skål grönsaker som ja drömt om sen en halvtimma tillbaka när värken började lätta o illamåendet inte va lika kraftigt, så nu ska ja äta de o sen bara ligga still o vila framför tvn!

2013

o så va de helt plötsligt ett nytt år !
vi va hos oss o firade nyår o käkade, drack o spelade spel fram till 23:20 när vi insåg att vi skulle till bergsbyn o fira in de nya året! de ända negativa med de va att jag fick sota för de hela dagen efter... o då mena ja inte för att ja va bakis utan robins föräldrar som vi då skulle till har katt , så jag va allergisk o nös hela tisdagen me :S mådde som en prins gjorde ja me typ haha dagen efter :P vaknade halv 8 hade lite halvont i magen, drack halvt glas vatten o sen mådde ja bra igen :) sen har de inte hänt så mkt under dom här första dagarna heller, ja har införskaffat mej nya firrar :)
 
fiskarna :)
en bild från nyårs, mycket vacker fasttejpad partyhatt :P
 

RSS 2.0