måndag

ja då har det gått en vecka sen jag började jobba, men dock har de ju inte varit så många pass, o den här veckan är också väldigt lugn, jag jobbar i natt och sen heldag torsdag fredag till 4 :)
det har då inte hänt så jättemycke veckan som gått förutom att jag o robin firade 3 år i torsdags :)  sen på midsommar så va vi iväg ut till burträsk och firade med robins släkt o åt lunch , och efter det for vi till bygdeträsk och firade lite me min mamma och åt middag där och gjorde en midsommarstång som vart skitful :P
 
sen var de bara att skynda hem och sen vidare på jobb hela natten !
midsommardagen vart lugn... väldigt lugn... ja sov till 2 och sen handlade vi lite och gjorde tacos och köpte massa godis och tryckte så jag hade ont i magen hela söndan me :P sen låg ja o sov 2 timmar på kvällen för att jag var så slut .
 
igår hade vi städdag så ja ni hör ju på namnet vad vi gjorde :P
 
idag så har jag sovit till 1 för att jag jobbar i natt, och har även hunnit sitta ute i solen (blåsten) en liten stund, plockat lite i lägenheten och funderar på att gå igenom förådet och rensa bort onödiga saker, men de få bli en regnig dag.
nu hade jag tänkt hinna förbi min gammelfarmor en sväng innan middan :)
 

måndag, 17/6 vecka 25.

ja de är alltså idag som mitt sommarjobb börjar.
men kan inte klaga på dom 2 första veckorna iaf, i veckan jobbar ja 4 pass o nästa vecka jobbar jag 3 :) blir en lugn början iaf:)
 
var ett bra tag sen ja skrev här,haft praktik, har hunnit sluta skolan för terminen, haft mitt mini sommarlov ( fast ha ändå jobbat vissa dagar) , varit på min lillebrors avslutning, och säkert nått mer men jag kommer inte ihåg just nu :)
 
2 timmar kvar tills ja går på mitt första pass, det roliga är att jag är lite smått nervös, vet inte varför, ja mena, ja har ju jobbat där av o till i över ett år :P men nu har man ju lite mer ansvar under sommarn.
 
hmm så vad händer för mej under sommarn?
jaa... jag vet inte , jag ska jobba, sen ska jag försöka hitta någon bra helg när isabelle kan komma hit, börja va väldigt länge sen jag träffade henne :P
 
men alltså det känns verkligen inte som sommar redan, och absolut inte 6 månader sen det va nyårsafton :S jag tror jag har april fortfarande i mitt huvud:P
på torsdag så firar jag och robin 3 år tillsammans ! oj vad tiden har sprungit i väg och man börja känna sig gammal :P
 
men nu ska gamlingen gå o äta lite så ja hinner de innan jobbet :P
 
hejsvejs!!!!
 
 

RSS 2.0