vad är detta ?

jag fattar ingenting, kom som en blixt från klar himmel kan man nästan säga, jag låg i soffan o såg film me min älskling o helt plötsligt kände ja mej konstig i magen , satt mej upp o då kom illamåendet, de höll i sej en timma och efter de va jag helt slut i kroppen , trodde de va mensverk men känns lite tidigt  ( typ en vecka för tidigt). men de KRAMPAR längst ner i magen. trodde ja skulle få sova men icket ! fick en timmas sömn sen vakna jag av att de krampade som fan igen ....trodde ju de va vätskebrist men jag är inte övertygad.. blir ju inte bättre trotts att ja druckit som en häst!
blir nog ingen sömn för mej inatt, tur ja börjar jobba 4 imorrn....

torsdag

varför kan jag inte sova länge när jag väl har sovmorgon? jag vaknade halv 8 o va pigg men tvingade mej o somna om en timma iaf :P
nåja , dagens planer är inte helt klara, ska kanske en sväng på stan me mamma o käka lunch , och sen börjar jag jobba  klockan 4 , så mer hinner jag nog inte me :P
 
och snart är de helg ! åh va skönt :D får passa på att njuta extra mkt för jag jobbar hela nästa helg :S
 

onsdag

ja då är ja inne på sista jobbdagen föränn på söndag, känns skönt me några dagars ledighet :) nog för att de bara är 3 men ändå :P hoppas på bra väder iaf :)
igår åt ja förresten min första mjukglass ^^
 
 
idag blir de jobb från 4 -9, så jag fick en liten sovmorgon iaf, de behövde min rygg kände jag :P
har hunnit me en joggingtur me, gud va jag hatar att jogga, finns de nått tråkigare?? men ååh så bra de känns efter :D helt klart värt de :)
nu ska jag hoppa in i duschen o göra mej klar för att fara till stan o hämta ut mitt nya moppekort xD need it när ja ska jobba helg och de int gå bussar, ja ber till nån högre makt för fint väder !!! hahhaha :P
sen ska ja bege mej mot jobbet :)
 
ha en bra dag !
 
 
 

söndag

har inte haft så mkt att skriva här , de går frammåt, jag jobbar och jag väntar på att få flytta :P
så ser mina dagar ut .
va på stadsfesten i fredags me robins jobb o vi käkade o satt i öltält mest hela kvällen , trevligt trevligt :)
 
idag har jag faktiskt int gjort så mkt, eller jo vi har storstädat o skrubbat ur ugnen så de inte behövs sen :) och tvättat, och nu sitter jag och ser på bröderna lejonhjärta :)
jobb i morrn 7-4 och ja hoppas verkligen jag få ha en kry rygg då :S de är nått tjaffs me en kota som faller in mot magen som gör att ja mår illa och gjorde så jag fick gå upp 3 gånger i natt för ja trodde jag skulle spy :S inte kul , hade så i fredas och trodde knappt ja skulle orka med dagen , men de börja kännas bättre nu :)
 
nu ska ja återgå till tvätten :)!

RSS 2.0