puh

har suttit o kämpat så in i helvette me att fixa en ny header, kanske inte blev så fin, men de va en bra början, ja får fixa till den sen.
jag har suttit ute på bakongen sen 7 nu, o nu börjar de bli svalt o skönt, men ja ska nog ta o bege mej in mot sängen.
ska ju faktiskt upp o jobba i morrn. o sen ner på stan o kolla kläder, mamma satt in lite pengar så ja kunde köpa en ny tröja, lr linne... aja...
ja hade tänkt kunna få somna innan 1 i natt iaf så jag inte blir så sjukt trött så jag knappt orkar me mej själv ^^ de vore ju lite tragiskt :P för så va de typ i går xD o de va jobbigtxD

AAAHHHHH! MYGGJÄVLAR!!!! NÄ NU MÅSTE JAG GÅ IN INNAN DOM KÄKAR UPP MEJ!

HOJ PÅ ER SMÅ BARN!



men fan så kvavt

jobbade i dag, vi fick använda trimmerxD haha, o de blev hur varmt o svettigt som helst! ja trodde fan att jag skulle dö i värmenxD
sen drog ja ner på stan för att hitta nå kläder till stadsfesten, men pappa va så seeg så vi kom dit värsta sent, å ja höll på dö åter i gen för att de va så varmt.
o jag hittade en tubtopp,  ( ett linne som jag sökt) men de satt inge bra, o sen fanns de inte rätt storlek heller! jävla bajs! så de är bara o söka vidare, kommer fan aldrig hitta nått-.- måste iaf fara ner igen i morrn o fortsätta söka... återigen i värmen.
har även vari me pappa på sibylla, så jag är fetmättxD
jusstja! träffade anna på stan oxå :) trevligt, de va så länge sen ja pratade me henne sisst :)





guu så trött

är så jävla trött, o de visade sej att de va typ resten av dom som jobbade där me, ja o rebecka har typ legat i rabatterna o skrattat för att vi är så sjukt tröttaxD
o de är typ kallt som fan oxå :P men vafan man överlever :PxD


sissta inlägget från bureå på ett tag

ska ju snart till pappa igen då, jobbar ju 3 veckor till, hoppas de går fort ! för jag vill har sommarlov o vill ju hinna slappa hela dagarna me.
jaa.. sen så äre ju stadsfesten  om några dagar, vet inte när den börjar, onsdag lr torsdag, håller inte så stor koll ^^
får ju se om ja ska dit 2 dagar kanske, varav en kväll typ, vet inte om ja orkar mer, lr om ja har nån att gå me, de brukar inte se så ljust ut när de gäller att hitta nån som ska dit, brukar annars bara gå själv, iaf på kvällen, hehe ja som sagt så brukar jag planera att va me folk, men sen blir de inte riktigt som de brukar va tänkt tyvärr... så jag är ganska less på att de alltid blir fel varje år, såå jaaa.... vi får ju helt enkelt se.
usch va jobbigt de kändes me att fortsätta jobba:S inte pepp.
menmen, pengar måste man ju ha iaf...


ska väl packa ihop lite grejer nu , vänta på mamma som skulle komma hem me lite mat, har ju som sagt varit själv hemma från fredag till lördag o sen kom min brorsa....-.-
så jag har levt på nudlar^^ o pizza som ja beställde i går :P



så sen beger ja mej mot staan!

hoj!

sool

inga bilder från i dag menmen :P jag har då solat, o ja börjar faktiskt bli lite brun :P tillomed på benen ^^

mitt fel

jag har nog mej själv o skylla till de mesta som gott snett i mitt liv, är man för snäll mot andra o alltid sätter sej själv i SISSTA hand då är de lätt hänt att man sitter kvar där ensam i slutet, jag gillar faktiskt de här "sköt dej själv o skit i andra" dom som verkligen kan säga ifrån till andra o inte sätta sej själv i sissta hand dom avundas jag nå så jävulst.
fatta så mkt bättre ja skulle mått om jag brydde mej om va jag tycker o inte bara lyssnar va alla andra säger.
så mkt skit jag har fått även fast jag gjort allt jag kunnat för att hålla alla glada o nöjda,ställa upp för allt o alla, o även se efter vissa så att dom inte hamnar i trubbel... de är nästan så att jag blir lite ledsen o besviken på vissa runt omkring. o när dom är vana att alltid ha rätt, så blir jag ändå fälld när de är jag som har rätt. o jag hatar att vara ovän me folk så jag lägger mej ändå ganska fort... de är nog en ganska dålig egenskap jag har på ett sett, iaf för mej själv, att jag låter dom köra över mej.
jag va me om en gång att en kompis ringde mej o undrade hur de gått, ( de va en grej som hänt o ja va lessen på morgonen när ja kom till skolan , även fast ja lyckades dölja de rätt bra, men inte för henne) hur jag mådde osv, o jag blev så förvånad ! att någon brydde sej om mej, att jag kunde typ inte sluta le, jag kan ju säga att jag mådde bra resten av dagen. visst att de låter lite, o så, men de betydde så oerhört mycket! sånna små saker kan verkligen få en att känna sej lite värdefull iaf :)

tack till dej <3

sola hela dagen:D lr iaf nån timme^^

gick ut vid 11 o solade, o har solat lite av o till i dag för de kom moln o störde:S
iaf, när ja vaknade va de 29 grader inne o 52 i solen, så ja trodde ja skulle dö, har väl varit 33 i skuggan o nu är de 23 ute o 28 inne, varmt varmt.
lite brunare har jag väl blivit får jag hoppas ^^

här kommer några bilder:

som sagt så va de ju grymt varmt så jag tog mina grejer (täcke kudde filt osv) o la mej i mammas rum eftersom de bara va jag hemma o de va svalare där inne o man kunde dra för fönstrerna.


haha lite skillnad^^ armen är mkt brunare än benet XD

min lunch




haha man måste lägga vattenflaskan i frysen xD

omöjligt!? kan de verkligen va så?!... maby...

är de så att de omöjliga kan ha hänt:O?!
jag har funderat mkt, o länge, de har hänt mkt redan i år.. för mkt för mej som speciellt hatar förändringar... jag är lite speciell när de gäller sånt för jag vill helst ha allt som de alltid varit.
men vissa förändringar kan ja nog säga har fått mej att slå upp ögonen o märka att de finns annat me, att bryta de liv ja levt kan man nog  säga, visst de har varit mkt dåligt i år me, men de är inte för än nu jag kanske börjat inse att de finns nått gott efter allt dåligt... lr aa kanske inte direkt gott... men.. aa ... nästan, de beror på hur man ser de, men de har nog fått mej att växa lite som person.
jag har fått märka att jag inte är som jag trodde att jag var... om ni fattar...? typ en annan sida av mej själv, kanske den rätta?
vissa saker har fallit på plats, o typ get mej en `ahaaa´ upplevelse, att jag föräns nu insett att vissa runtomkring mej haft rätt när de gäller vissa saker, jag har säkert sagt de förut me.. men den här gången menar jag de.
o att nu fick jag kanske även en liten knuff på traven att ändra mej o inse allt detta o se de på ett annat sett o inte hänga upp mej i problemen.


oj hehe nu blev de ett lite djupt inlägg lr va man nu ska kalla de, men ja kände att jag behövde skriva av mej, o de va ju ett tag sen ja skrev om hur mitt liv är o hur jag känner jusst nu. så ja tänkte att ja kunde bjuda på de :)


bure nästa

ska packa ihop mina lite grejs o sen sticker ja till bureå!

hojs!

tjoohoo äntligen fredag!

idag har faktiskt jobbet gått jävligt fort, vi jobbade i skuggan nere vid älven, nice , o ja slapp bränna mej som i går:P
men nu ska ja ut o pressa ^^ som ja även ska gö hela helgen^^ nu ska ja ta chansen o bli lite brun :P... lr röd... hehe^^
sen ska ja till bureå tror jag, men först ska ja sola!

hoj!

oj :O

jag vaknade nu :O o somnade kvart över 6 i dag :O
helt sjukt !
sen kom min brorsa o sa att michael jackson dött oxå :O blev lite chockad av de me, inte direkt för att jag lyssnar på hans låtar o så, men ändå :O

lunch

har jusst ätit o är lite sen till jobbet så ja måste väl dra nu, men jag ville bara skriva lite innan ja drar.



tänkte bara säga till en viss person: bullshit!

nu är ja less på lögner o svek!




hoj!


ont !

       
de ser hemskt ut... lika hemskt som de känns, kan fan inte gå! skojävlar!

o allt är dom här skornas fel!------->

bästaste jag

först å främst höll ja o rebecka på döö i dag på jobbet, de va så fruktansvärt varmt ... o i morrn ska de bli ännu varmare... jag kommer dö, men ja ska då ta me vattenflaska !!! brände mej på ryggen oxå! o armarna har blivit brunare :D.
sen så för ja o mötte isabelle o vi stressa in till stan för hon skulle me umebussen, o när de va 20 min kvar kom hon på att hon glömt telefonen hemma! så hon fick springa hem o hämta den.
o jag tog hennes väskor o gick till bussen o sen plocka ja ut pengar till henne till bussen, sen när hon kom tbx så hade hon me sej cykeln ( annars hade hon ju aldrig hunnit), så ja som är så snäll kunde cykla hem den till henne när hon farit, men sen skulle hon springa på ica när de va 5 min kvar, så jag fick hålla kvar bussen åt henne.
 tänk så snäll jag är!

hett

nu är de hur varmt som helst, de steker riktigt, o ja måste  va ute o jobba:S man vill ju hällre sola.
men förmiddan har gått hyfsat fort, o ja hoppas de går lika fort nu till 4, sen ska hem o byta kläder o sen ner på stan o möta isabelle .
nä nu måste ja sluta, ska hinna ta igen mej en stund tills ja ska fara tbx till jobbet!

hoj!

jag vill ha helg nu!

Tänkte då säga att syntestet gick då bra, o vi har skicka in papperna  som skulle skickas in o snart får ja börja övningsköra.
De är så sjukt att man kan bli så oerhört trött av att sommarjobba o rensa ogräs, somnade halv 5 o vaknade halv 9 i kväll, jag jobbar o sen hem o sova, de är allt ja orkar-.-

måste väl sova strax om ja ska orka upp kvart över 6....fyfan va ja längtar till helgen!...då ska jag sova!

  mina arbetskläder ( hehe o mitt "städade" rum)


så typiskt

sitter hemma på lunch nu, o visst äre typiskt ändå? att dom lovar att de ska vara sol, osså börjar de ösa ner regndroppar stora som golfbollar :O när man sitter o rensar:S
aja är bara hemma på lunch nu, ska äta o sen fara o gö syntest o sen tbx till jobbet, vi hörs när jag slutar!
hoj!

sommarjobb

idag va första dagen på mitt sommarjobb, o ja började 7-.- o jobbar till ca 4, har rensa ogräs så mina händer är helt smutsigaxD sen har vi åkt omkring på en elmoppe xD haha vi hade lite kul :P
efter de drog ja hem till pappa o åt o sen direkt på handledarkurs på trafikskolan i 3 timmar.
gissa om jag är slut?!?!?!?! + att ja bara sovit 5 timmar i natt:S
 

lördag & söndag

har inte vare så mkt uppdatering, har varit me natalie, hon kom i går o sov här, vi va ute i går i stan o i dag så gick vi till falkan o skulle bada, men de blev inget bad, bara lite solning, men de blåste så kallt.
imorrn så börjar jag jobba-.- o sen efter jobbet ska jag på en 3 timmars kurs på trafikskolan.. känns så drygt när ja tänker på de nu.. men vi får ju hoppas de går bra

aja här är lite bilder från i går o idag:



här satt vi under bron o snackade :)





blommor ^^ xD  vi va på väg hem från falkan.

solarn xD haha ja bjuder på en risbild i dag bara för att jag är så snäll xD

midsommarafton

kan ju som säga att min midsommarafton fick sej en helvändning efter ett sms som ja fick av en klasskompis som undra om ja ville komma på fest :)
o så klart så for jag, inte ville jag sitta hemma hela kvällen på självaste midsommar!
så jag hoppa i duschen o for in till stan o mötte henne o vi gick dit , en kul kväll blev de iaf:)
lite dåsig va jag när ja skulle gå hem i natt men :P hehexD
o dåsig va ja då minst sagt när ja vakna oxå xD
men de va ju bara att gå upp o låssas som ingenting, annars skulle väl min mormor få spader lr nått, samma sak när ja kom hem.
o på nått vänster så har jag lyckas skrapa mej på fingret så  de börjat blöda:O
aja, nog om de, ska bara byta om o sen så drar ja på buremarkna´n o ska väl, om hon nu är här, möta natalie där me :)
snacka om att jag är trött-.- vill bara sova, men de har jag inte tid me, de blir att hålla igång hela helgen, o sen börjar ja ju jobba på måndag.
har typ även gått o blivit förkyld-.-

gäsp*







midsommar

hoppas ni alla har en trevlig midsommar :)

aja skitväder, då är ju allt som de ska-.-
kommer antagligen bara sitta hemma o tråka hela kvällen .
men ja får hoppas ni som läser har de roligare :)

aja, har nyss sett bad news bears o ska väl ta o klä på mej o gå ner till dom andra o fika,

skriver sen!

hoj!

sol i morrn?

om de är sol i morrn ska jag fan ligga ute o sola hela dagen ^^ är ju fan vitare än vitastxD
visst de va ju bra i dag me, men jag kunde ju inte sola eftersom att ja skulle ju till stan.
hoppashoppashoppas!!!!
sen så ska jag väl bara vara hemma o tråka.
på lördag så ska ja sola igen ^^ om de är bra väder då-.- :P o sen ska jag på marknaden me natalie :) o sen ska hon sova hos mej :D o vi ska ha kuul! för de va typ evigheter sen jag träffade henne, okey de va en vecka sen.. men de känns som mer.. nä några dagar mer är de nog...10 dagar!!!!omg de är mkt!
vi kanske ska ner på stan o kolla lite, vem vet ^^ :) vi får se! men kul är ju ett måste! o vi får ta många bilder :)

asså jusst nu har jag fan så jävla tråkigt att jag tror ja dör!




idag

steg upp ca halv 10, o for in till stan me mamma for o åt o sen kom pappa,vi for på körskolan o hämta nå papper o sen fixa vi en tid för syntest. sen har ja gått på stan osv.
va fan hur mkt folk som helst ute :O

sommarjobb

jag fick just som hastigast veta att jag börjar jobba på måndag :O
o jobbar vecka
26, 27, 28, 29
så då vet ni om jag är lite inaktiv framöver!

åh!

blondin lr brunett...?!?!?!?!? varför ska de va så svårt att välja...
har funderat hela dagen... o kan verkligen inte komma fram till ett bra beslut

ostkanter?

fyfan va illa jag började må efter den där hamburgaren:S är nog mina oregelbundna måltider som spökar som vanligt...
aja hjälpte även mamma att måla lite till, men sen kom de en massa myggor o jag blev typ skitirriterad på dom så ja gick in efter bara en liten stund ^^
sen så har jag även lyckas få internet i mobilen så ja kan blogga därifrån oxå ^^ haha, men jävla cpmsn gick inte få dit, så jag måste nog avregistrera mej från de för dom drar ju en jävla masa pengar av mej varje månad o har gjort flera månader i rad:S
aja, i morrn ska jag o pappa till körskolan, o sen i helgen kommer natalie o ska sova hos mej från lörda till söndag :)
sen nån dag nästa vecka tror jag att ja ska fara till min mormor  ( för hon har en symaskin, o ja är ju skillad på sy.... lr så INTE! ) o ja ska sy om mina jeans, ojoj ja undrar hur fan de kommer gå, har iaf nåra par som måste sys om.

haha o mamma hade köpt nå konstiga, ja som hon sa, ostkrokar... men de va mer som ostkanter? lr nått




diskmedel

har nyss käkat en hamburgare :P gott va de, fast de va bara för ja va ganska hungrig, annars brukar ja inte gilla burebarens hamburgare:S dom brukar smaka järn o typ diskmedel:SxD
sen kom min brorsa hem o började skrika som vanligt... tonåren har verkligen sitigit han åt huvet-.- + att han knappt sovit nått i natt för dom har tydligen varit o lanat....
hade jag samma humör när jag va 14-15 :O?!
aja nyss så hörde jag han o mamma skrika på nedervåningen, sen att han smällde igen dörrn, han va sur över att han fått småpengar ( kronor alltså) ist för sedlar.. snacka om att bli sur för småsaker :O
de är bara att hålla sej undan så ja slipper hamna i nått slagsmål me hanxD
ånej, ja tror han är tillbakaxD

aja såhär ser jag ut i dag :PxD


kreativ

nu har jag hunnit vara ute o sola lite, innan de blev bara moln på himlen, o även hjälpa mamma o måla altanräcket. så jag känner mej kreativ i dag xD
lr.. nä.. nu blev ja lat :P

men nu ska ja väl ta o klä på mej xD kan ju inte springa i bikini hela dagen xD

hoj

halloj

kom just hem , o när ja kollar ut så lyser solen fram genom molnen, de fick mej jusst på bättre humör :)
aja, har varit hos isabelle, o vi har inte gjort så mkt, pappa ringde typ 20 gånger, okey 2.. men nära va de:P
vi har typ bara sett tv.
kom o tänka på en sak när vi satt där under tystnad ( asså nu gäller dehär ju givetvis inte henne) men ja kan typ knappt lita på någon, för de verkar som att de ja berättar alltid kommer på tal oavsett om de är hemligt lr inte i upprörda sammanhang hos den personen, de kan ju vara lite irriterande, så hur ska man veta vem man ska kunna lita på?
i dagsläget så vet jag vilka jag kan lita på,(kanske) faktiskt,  ... jupp.... i dag har jag kommit fram till vad jag skulle kunna säga till vem o vad jag kan säga till folk...
asså ja måste bara säga att jag blir ganska irriterad när jag får ett samtal där ja får höra att en viss person läker ut vissa grejer som jag kan få fan för sen, men ja... nu vet jag att jag ska börja hålla de mesta för mej själv, de är ju bäst o enklast så.
de finns mer grejer jag skulle kunna skriva, men som sagt så måste jag undanhålla vissa saker ifall personen nu läser min blogg!

hoj

sent

hela "morgonen" (dagen ) har ja bara segat mej runt i huset, har även städat lite, så ett plus till mej :)
o eftersom ja duschade lite väl länge så hinner jag inte me halv 3 bussen o måste ta nästa som går om en timme, kan ju inte direkt springa ut i blött hår ^^

aja, såhär ser ja ut i dag xD


godmorgon

har nyss vaknat, ca  10 timmars sömn :P men de kände jag att jag behövde ^^
ska hoppa i dushen o sen ska ja in till stan, ska träffa isabelle en sissta gång innan hon far hem :S
o så måste ja köpa nya underkläderxD hahaha bara för att jag lagt märke till att flera par har gått sönder o jag kom fram till att hundfanskapen har tuggat sönder dom -.- jävla KATT!
såå aja, ska väl ta o käka nått nu ,  börja röra på mej innan ja somnar om igenxD :P


fan jag vill ha sol!!! inte de gråa risiga väder som de är nu....


mer regn...

vaknade vid 12, gick ut me hunden o ja va verkligen hur trött som hälst-.-
såg typ helt suddigt o ville bara in o sova.
aja sen så for ja in till stan o va me isabelle, vi har inte gjort så speciellt mkt, tagit en prommenad, o de kan ju ja behöva, så fet som ja håller på blixD i natt när ja skulle sova, typ där vid 2 kanske, så fick ja ett sånt jävla sug efter att fara ut o springa:O ja kunde typ inte ligga still. sånna stunder ska man igentligen ta vara på , för dom kommer inte oftaxD hahahha:P
men nu ska ja ta o se lite tv, o så ska ja fundera ut nått mer intressant att skriva om :P
för de kan ju inte va så kul att läsa om min regniga vardag xD

regn o åter regn-.-

de här är ett sånt typiskt skellefteväder, bara grått dimmigt o regnigt-.-
nu vill jag ha sol! har fan börjat flagna, ja blir blek i gen!!!... lr okey ja är ju de nu oxå men ja blir blekare!

idag så gick ja till isabelle i spöregnet , vi såg tillbaka till aidensfield (stavning?! ) som vanligtxD
o sen gick vi på hemköp o köpte nå grejer, asså seriöst ja har ett förjävla sockersug så de är fan sjukt! ja drömmer tillomed om godis!xD de spårar!!:P
men ja har fan lyckas hålla mej ganska bra :P

nu ska ja bara försöka hålla humöret uppe åxå, men de är ju inte så jävla lätt när de är sånt här skitväder, sitter typ bara o ser tv o tvinnar håret mellan fingrarna... ja jag har tyvärr börjat om me de, gjorde de alltid när jag va mindre, så håret är typ helt risigt nu xD

o jusstja! om de är nån som skickat sms till mej o jag inte har svarat så är de därför jag hade slut gratis sms o slut pengar! men nu har ja fyllt på så nu kommer jag att kunna svara:)

lördag

sorry om jag har varit sjukt inaktiv här

iaf, i går så gick ja ner på stan för ja orkade verkligen inte vara hemma-.-, gick till bussen, men den kom aldrig så ja fick gå ner till stan, är ju inte så långt men jag hade gärna sluppit gå när de duggade :S
sen så satt jag på stan o bara hade allmänt tråkigt för ja hatar gå på stan själv, är ju som sagt lite folkskygg o går hällre me nån än att sitta själv då de känns som alla stirrar på en. nåja sen så ringde jag isabelle o hon kom in till stan o så o sen gick vi hem till henne, satt o såg tv o höll på somna så vi gick ut på en promenad i typ 1 ½ timme lr kanske mer för att vi inte skulle somna^^.
sen när vi kom in så såg vi simpson, family guy o sen rocky, sen drog ja mej hemmåt i de risiga o huttriga vädret .
sen somnade jag ganska fort när ja lagt mej för att se lite tv :P
för mkt luft kanske;P
var väl hemma ca halv 1 i natt såå :P

första sommarlovsdagen

vaknade typ 10, o de va varmt som vanligt i mitt rum, min mormor va hos oss o mina brorsor hade skolavslutning i dag, vi fikade o käka tårta:)
sen har ja gått på stan me isabelle o ja köpte ett par nya skor för jag har fått så mkt skavsår av mina ballerinaskor, sen har ja typ bara chillat me henne o så i värmen inne i stan o åt slush o glass ^^

avslutningen

steg upp typ vid kvart i 7 o sen vid 8 for ja över till isabelle, vi skulle möta resten av klassen utanför kyrkan kvart över 9, men som vanligt va vi sena-.- xD men bara 5 min den här gången^^.
aja när vi kom fram så hade ja redan fått värsta sortens skavsår, blod  o de sved som fan:S
sen efter vi suttit där inne i kyrkan o lyssnat på dom som skulle sjunga o så, då fick vi tränga oss ut där i från för de stod en massa studenter där ute:P. dom va typ överallt o skrek o sjöng o hade sej ^^
sen så gick vi in till stan o sen hem till isabelle o vilade fötterna o bytte kläder osv, sen gick vi o köpte pizza o godis :P.
nu har ja så fruktansvärt ont i fötterna så ja tror ja dör:SxD mina ballerinaskor ger mej skavsår, o mina andra höga skor ge mej ont under fötterna, o ja glömde mina vanliga skor hos pappa så de va ju inte så jävla smart-.-
aja, va nyss in o kolla på FC om ja hade fått nå mail från min lärare angående mitt betyg i gympa, för ja skulle gö ett prov, o om ja fick G så skulle ja få de på betyget, men om ja inte klara de så skulle ja få IG.... O JA KLARA DE:D vart typ överlycklig :D



aja, de känns typ helt sjukt att vi har sommarlov nu :O
vafan ska man hitta på o göra:O

imorrn =skolavslutning

idag va sissta dagen på skolan, jag har varit lite dålig på uppdatera dom sissta dagarna eftersom ja har haft så mkt att göra till skolan innan dom skulle sätta betygen, hade ju prov i gympa i går, men ja har fortfarande inte fått veta  vad jag fick på provet, Väntar me spänning... not.
idag så fick vi fika o sånt på skolan o de va ju gott, men de ska ändå bli skönt me sommarlov nu, o vila sej från skolan.
aja, jag ska väl bara chilla ikväll, sitta o mysa lite me buffy framför tv:n lr nått, skönt att alla skolsaker är klara så slipper ja tänka på de, fast de är som att jag ändå inte kan pusta ut, för de känns som att de är nått ja har glömt. men skitsamma, nu ska jag vila, de tycker jag att ja gjort me förtjänt av efter den här sissta minuten stressenxD

lol?

ursäkta men vafan har ja gjort er?
sluta ring min pappa ?!
lol!

o jag har inte vänt mej till en speciell person i mitt inlägg! så ägd!

*vink* soc:D

hej , hej!
jag vet att ni nog läser min blogg o de är ganska smickrande, ja har fått ganska många läsare på sissta tiden o ja antar att de är ni o natalies sk, familj :D

jag är bara så fucking arg!!!! så jävla irriterad på er!
när ja får höra va ni gör mot min bästa kompis! klipp er o skaffa ett jobb!
ja är bara så irriterad så jag vet knappt va ja ska skriva:@
ni förstör ju fan henne innifrån! de är fan erat fel att hon är på dåligt humör!
ni kanske skulle lyssna på barnen ist för att lyssna på dom falska föräldrarna, asså de gör mej fan illa att ni särbehandlar henne... asså jag blir bara så jävla arg!
ni vet fan inte hur hon igentligen är.. o vet ni varför? för att  ni är precis som alla ungdommar på stan som skriker en massa ord o saker efter henne! ni har precis samma fördommar som en 14 åring!
jag får typ träffa henne en jävla gång i halvåret!


de är typ skamligt!




trööött-.-

måste plugga till provet!
men ja är så fruktansvärt trött..!
o om ja går o lägger mej en stund så kommer ja va ännu tröttare sen när ja vaknar...
men de känns så frestande....

G

fyfan va skönt de känns när alla bilduppgifter är klara o jag fick ett G :D nu kan ja pusta ut, har ju suttit i typ 3 timmar lr mer me de på skolan i dag, nu har ja bara kvar gympaprovet i morgon:S fyfan va nervös ja är för att ja inte ska klara de:S
o sen så fick ja veta att ja hade en massa svenska, men ja snacka me läraren o hon sa att ja kunde lämna in dom nästa år för att hon förstod att ja hade mkt att göra nu , så de va ju bra.

nu sitter ja hos pappa o väntar på att mamma ska komma o hämta mej, så när ja kommer hem blir de att plugga vidare,
fan va skönt när ja gjort klart de provet me.

köpte ett par leggings på stan i dag, börjar få lite panik över avslutningskläderna för ja har typ ändrat mej me skorna:S
vill  ha andra:S

pluggis igen...

sitter uppe o försöker nöta in gympaprovet... som ja säkert kommer få ett IG på...
o om ja får IG så kommer ja få de på hela kursen....
känns ju inte direkt posetivt...
fyfan va skönt de ska bli me sommarlov.. känner stressen komma smygande nu när ja bara kollar bort från papperet en liten stund...
måste återgå till intensivpluggandet nu!

plugg hela natten lång... o min blogg blir bara tråkigare o tråkigare.... nåja... de finns inte så mkt intressant som händer i mitt liv jusst nu....men de blir väl bättre sen :)





hoj!

hmm

sitter ute på balkonen, har jusst käkat pizza, o nu kom buffy ut o gjorde mej sällskap ( men hon gick in lika fort), är så jävla mätt så ja tror ja dörx(

.

hade tängt fara till isabelle.. men ja vet inte...
är så jävla trött, tror ja tar de lugnt o tar bussen vid 5 ist, känns inte så stressigt.
har sjukt mkt att göra till skolan nu innan ja slutar på torsdag :S
ja kommer ju stressa ihjäl mej,  nåja måst plugga nu...
hoj

konfa

idag så har ja suttit i kyrkan  , tagit kort, o försökt få isak att sitta still o hålla käften inne i kyrkan, tim konfrimerades, är ju även i morrn me, men vi får se hur de blir om ja ska dit, så nu har alla släktingar stuckit o vafan ska man hitta på nu då?
finns absolut inget att göra, tror att vi snart ska äta o min mormor är kvar tror jag... undrar va de blir för mat... men sen då?
vafan natalie att du inte bor här.

tim

min farmor

pappa o tim xD

:)

de har inte blivit så mkt uppdatering i dag, men ja for till skolan så jag va där vid halv 12, o de va typ blött överallt-.- 3:orna har ju som sagt vattenkrig, så ja skynda mej upp i ett klassrum o satt o prata me erika tills isabelle kom o vi började bilden, vi ska gö nått projektarbete i 3:an som dom gick igenom, men allvarligt, ja fattade inte mkt.
sen så satt ja kvar typ 2 timmar o gjorde klart några bilder, sen så gick ja o isabelle på stan o sen gick vi hem till henne o käka godis som vi köpt på stan.
såg tv o sen gick vi o köpte pizzaxD vi har bara tjockat oss hela kvällen^^

imorrn ska ja sitta i kyrkan o tråka-.- min brorsa har konfa, så ja ska ta o ladda kameran o sen ta en massa kort när han har klänning i morrnxD mohahahahahh
btw: han har somnat i min säng-.-  o ja får väcka han hela tiden för att han ska kunna se klart filmen som han skulle se nödvändigtvis.

aja ska se klart drömmfångare o sen ska ja sova .

godnatt

pluggis!

jo ja har suttit me en ända jävla uppgiftsjävel sen 5 i dag o blev nyss klar, sen så hade ja en till uppgift men kom fram till att ja glömt den hos pappa, så ja har lite panik, ska ju va inlämnat i morrn, är hur trött som hälst, får väl sitta på skolan tills ja blir klar me mina uppgifter i morrn... ont i huvet har ja oxå...
bläääää......
näfan nu ska ja borsta tänderna o gåo lägga mej... fan va nice... :) efterlängtat, ja har fan inte vare såhär dukti på hela 2an, jag är värd en lång natts sömn... men då kommer nästa problem... ja vet inte när ja börjar...
vet inte om vi har engelska lr inte... men vi fr ju se hur trött ja är i morrn. o hur ja gör...när ja orkar mej upp, har sovit skitdåligt förra natten me... så ja är trött x2:P
näfan snart börjar ja väl svamla om råsa getter lr nått   zzZZZ *    bäst att sluta nu ^^ o soooooovaaaa

fan va nice hihihi... men vafan nu börjar ja ju svamla igen

hejdåXD

tokig!

ja blir fan tokig !
mamma kommer hem efter 4 nån gång, så ja måste dras me den här segdatajäveln ett tag till-.-

aja va ju på möte i dag, skriver mer om de sen!

såja

nu har vi varit ute o chillat o gått runt lite i spöregnetxD men buffen fick inte följa ( bara en kort bit)
hmm... nu ska vi gå o se om de finns nå att käka,

kärringhoj!




tjoho på er

ida for ja på skolan o va där faktiskt hela dagen:P
jag har verkligen blivit duktig :P
ska på möte me rektorn i morrn så vi får ju se hur de går, kan ju säga att ja inte längtar direkt-.-
aja, nu är ja o natalie hos min pappa, o vi ska snart ut på en promenad me buffy, sitter här o dricker thé xD hahaha
aja vi gick på stan i da o ja köpte ett par shorts, kan visa en bild sen om ja pallar^^
aja vi ska ut en stund strax  som sagt, kommer säkert bli nå bilder:)

hoj så länge:)


yey!

natalie ska sova hos mej i morrn!!!! o vi ska ha skitkul!
de va så jävla länge sen sist som vi sovde över hos varann, kanske vi far o badar ;P xD

!

hade floristgrejsdag på skolan i dag, o ja va hur trött som helst-.- somnade 2 o upp halv 7 ...
höll på somna på skolan, vi skulle gö nå instrument i blommor-.- o ja o johanna fick värsta konstiga grejen :O
sen så när vi sluta så va typ 3orna ute o kasta vattenballonger, dom klär ut sej o jävlas typ hela sissta veckan-.-
de är nästan så man vill stanna hemma.
sen gick ja o åt me natalie o så, o efter de gick vi på stan en stund.
hon ska sova hos mej i morrn :D om hon får för dvärgen...-.-...
aja sen mötte ja filip som ja sen åkte me i bussen hem


asså fan i helvette...!!!!!!!!!!!
de är en spindel i mitt rum!
ja dör!
o den va liten!
o den hoppade ju för fan!
ofta ja våga döda den då! nä! o så försvann den bakom gardinet o nu hitta ja den inte!
fanfanfanfanfan!
ja ska införskaffa en flugsmälla som ja ska döda alla spindlar me! nu är dom körda!
ja! jag har fobi för dom! riktig jävla fobi! o den är inte chill heller! ja får panik, börjar skrika , lr så fryser ja fast i bara står o skakar!
men ja har lyckas döda en! EN! o de är duktigt! men den här HOPPA JU FÖR FAN! den kunde ju flygit på mej!
nä nu får ja panik, ja måste ut ur mitt rum! 

hoj!

praktik

hemma!
va på praktiken i 2 timmar o de va nog sissta gången iaf, men ja slapp va själv iaf, ja o erika  snittade blommor i de gick ju som de gick-.-
sa till henne att de va ju konstigt att ja inte cuttat mej i tummen i dag :O de brukar ja ju alltid lyckas göra när ja står o fundera på nått annat lr bara för ja har lite otur lr är för våldsam när ja ska snitta:P hahahaha
hon ba: jo men visst va de du som brukar cutta dej så djupt ?
jag: haha jo :P
hon: de skulle ja inte klara,de rann ju bara en massa blod,jag skulle typ svimma:P
jag: hehe men ja tycker inte att de gör direkt ont, de kanske svider efter ett tag men.. :P  (tycker bara de är irriterande att ja alltid ska lyckas skära mej i tummen typ varje gång)

1 minut senare ...

stod o snittade o ...nog va de troligt, ja cutta mej i tummen-.-

o ja som man ser så far de alltid igenom dom jävla värdelösa plåstrerna-.-

nåja sen när vi va klara så fick vi göra varsin sommarbukett o ta me hem

nja kanske inte den snyggaste bilden ( inte bukett heller för den delen men)


sen så fråga jag vars hon tagit hål i tungan o om hon tyckte de gjorde ont^^ för ja är ju som pepp :P
ska fråga om ja kan få numret dit i morrn så har ja de ifall att:P
ska bara fortsätta tjata på mamma^^

kdfhkjchskd

jaaaa.....
kunde typ inte somna i natt heller... den blev väl kring 3 innan ja lyckades somna,
praktik i da då...

fyfan...
men ja hoppas de är sissta gången i dag innan sommarlovet.



annars så är ja ganska glad i dag, de är ju första juni :D



RSS 2.0