onsdag

ja då va det rredan onsdag, jag fasar inför att veckan ska ta slut... jag börjar min praktik nästa vecka , o jag hatar praktik :S de är ju en helt annan sak att jobba :S
men iaf idag steg jag upp kvart över 9 (ofrivilligt) när de ringde på dörrn, de va vaktmästarn som skulle komma o sätta in nya tätningslister :) sen så orkade ja inte lägga mej igen, hade redan planerat att stiga upp lite tidigare så jag kunde plugga :) o de har jag faktiskt gjort ,sen 11 har jag suttit här i soffan så nu börja ja bli lite hungrig :) har bara gjort 2 uppgifter dock , men bättre för nogrannt :) sitter o kollar lite på family guy o dom åt chips... gissa vem som blev sugen på chips?? jo jag-.- :P få vandra till ica o köpa de sen :P
ikväll ska ja se stalkers hade jag tänkt, de va därför jag skulle va duktig och plugga på dagen :) missade förra avsnittet tyvärr :S
 
asså jag måste ju bara få säga... jag typ längtar ihjäl mig tills ja få börja julpynta :D de är ju så roligt ^^ o mysigt, så på så vis hoppas ja de gå fort till december, men den här månaden ha ju gått väldigt fort:)
förra årets gran :)

tisdag

har sovit som en prinsessa inatt! haha nä inte riktigt. men ja fick sova 11 timmar så ja känner mej väldigt bortskämd :P sen så har ja ringt tribo så dom ska komma hit imorrn o kolla ang att de är så jävla kallt inne:S 15 grader när de är 1 minus ute... kan ju gissa hur kallt de blir när de är 15- :S hoppas dom byter tätningslisterna runt fönster o dörrar! jag undrar vad jag ska hitta på ikv...jag blir hockeyänka ( som pappa så vackert kallar det )blir nog att finslipa på mammas julklapp o sen plugga lite :)
 

irriterad

att de ska va så svårt att få sova ostört på dagen när man jobbat natt?
somnade halv 8 sen blev ja väckt 13:20 av att byggarbetarna som ska in o byta fläkt ville komma in o kika hur de såg ut o vad som skulle behöva göras. så då flög ja ju upp. när ja sen äntligen hade somna om så ringde dom från bemanningen(...) jag va inte glad ! dom ba oj då ja ser ju nu att du jobbat natt. man ba no kidding! se efter mer nogrant nästa gång innan ni ringer o stör. dom ville boka mej på en till jobbtur på torsdag ( som TYDLIGEN INTE gick vänta me att fråga nån timme -.- ) nästa gång stänger jag av mobilfanskapet!

torsdag

nu äntligen är hälsopedagogiken klar!! allt är inlämnat, så jävla skönt! nu hoppas ja bara på att ja inte få nått som behöv göras om, men de skiter ja i nu! de är klart o det är huvudsaken! nu ligger ja bara en uppgift bak, asså fattar ni? jag ligger sjukt bra till nu för att vara mig :P så den ska ja försöka göra så fort som möjligt, men inte idag, min hjärna pallar inte mer press idag :P . för självklart fattar ja inget av betygskriterierna, o sitter o synar o läser o läser om o om igen o fattar ändå inget. när ja äntligen tagit mod till mej o inser att ja inte kan göra så mkt mer o ska skicka in de så laggar internet o ja trodde ja skulle få en hjärtinfarkt av all stress som blossade upp när datorn inte funkade när jag verkligen behövde den som mest. men nu är ja lugn igen :P ...hyffsat.
 
nu ska jag ta en välbehövlig vilopaus i soffan me fötterna på bordet o inte tänka alls! :P

onsdag

jahapp då börjar även den här dagen lida mot sitt slut...
jag måste säga att jag är lite irriterad på mej själv att jag alltid ska lämna allt skolarbete till sista dagarna, men men, de är bara bita ihop, ha suttit me en uppgift i snart 4 timmar, me paus för att se stalkers på 3an :) har ont som SATAN i ryggen efter att ha suttit o skrivit vid datorn hela kvällen, men de få ja ju lite skylla mej själv för nu när de är bråttom...
nu ska jag skriva klart uppgiften hade ja tänkt, sen ska ja krypa ner under täcket o hoppas på att de är lite varmare där än i lägenheten... 16 grader ha de varit hela dagen. INTE OKEY!
 
sen imorgon blir de skola, ganska skönt att jag bara har en skoldag per vecka nu i 3 veckor till innan praktiken :) för en av kurserna är slut :)  på fredag ska ja då ta tillfället i akt och göra de som jag skulle få i present av min älskling :) jag ska pierca mej ^^ hehe jag verka inte få nog av nålar trotts att jag är livrädd för dom :P
 
nåja godnatt!

tisdag

strålande väder även idag !
ska nu alldeles strax fara o prata me syon, försöket igår gick inte som tänkt eftersom hon va på möte när ja kom dit :S men men vi gör ett nytt försök, jag håller tummar o tår på att de går göra något åt att jag vill byta!! annars så kommer jag bli angryface på lärarna !!
annars kommer den här dagen inte bli så speciellt intresant. jag kommer troligen plugga resten av dagen!

måndag

solen skiner :D yey !
ska in till stan me tim o kika på julklappar till våran gammelfarmor, sen ska jag  förbi skolan o se om ja kan smöra in mej hos syon o se om ja lyckas byta praktikplats!
sen har jag en massa saker jag skulle behöva göra, men ja är ju som dom flesta vet väldigt duktig på att skjuta fram allt :P skulle verlkigen behöva städa , jag började storstädningen igår men kom bara till att skura toagolvet sen vart de inge mer :P sen har jag väldigt mkt skolarbete som jag skulle behöva ta tag i , men de ta jag när jag kommer hem :)
 
har föresten smygit runt fiskskålen idag, jag tog upp dom tappra överlevande från akvariet i risk för att de är nån sjukdom där i som dom drabbats av o tog fram fiskskålen där dom fick helt nytt vatten o andra stenar o allt va nytt. de verkar som att en av dessa 3 tappra håller på att sjunga på sista versen tyvärr :S jag hittar den inte :S den va dålig redan igår, o jag va helt säker på att den inte skulle klara natten. men de gjorde den! jag smög fram dit i morse i rädsla ( för ja tycker dom se så läskiga ut när dom är döda :S ) men då såg den hur pigg ut som helst! men en halvtimma senare låg den o gunga på botten som igår :S o nu se ja den inte alls, den brukar gömma sig bakom deras lilla hus men ja ser den inte där, o den bruka aldrig vara i huset så de vore ju skumt , jag tro jag är redo för att kanske tillomed ge upp fiskarna när dom dött :S de va ju inge roligt när alla bara dog en efter en på 2 veckor :S vi få se hur jag gör,ska iaf rengöra aakvariet med diskmedel o skaffa en ny pump ( ifall det är den som spökar ) o sen antingen skaffa nya fiskar eller nå annat spännande :)
 

RSS 2.0