idag

jao, ja va på skolan i dag, på bilden så skulle vi rita av varann typ hur vi stod o så, de funka väl, kom me två st som ja sen gick o åt tsm me, efter de kom isabelle o vi hade svenska.. o de sög för vi har så skum lärare...
sen engelska, o ja o isabelle skulle fråga om vi fick gö provet på fredag , de som skulle gjorts vecka 8 :P
men hon sa att de kommer bli fler prov så vi behövde inte göra de :D gissa om att ja blev glad:D ja har så mkt ja ska göra i veckan så:
torsdag:
prov o redovisning
fredag:
så ska bilduppgiften va klar ( som ja inte äns börjat på )
svenska läxa
engelska läxa

visst vi har slapp linje de kan ja hålla me om... men dom är fan inte smarta.. för de är uppdelat så först så har vi inget o sen så kommer alla läxor o prov på samma gång.
o ja har suttit o funderat.... ja tror fan att komunen måste samlat ihop alla dom värsta/sämsta lärarna o sen tryckt in alla på balderskolan, helt seriöst :O förutom engelska lärarn som måste hamnat helt fel :O stackars henne...
fan vi får aldrig veta nått, ja o isabelle fick veta sen när vi börja att de hade varit nån show på morron, o sen fick ja veta av filip ( som inte äns går i min klass) att ja skulle till e4an i morrn på nån pjäs lr va fan de nu va... så vi pratade me en lärare men hon lyssna ju inte, betedde sej som en jävla fitta som vanligt. o sa att de va vi som ska ta reda på allt, men varför kan dom inte ringa o säga? nää de sa hon att de kan dom ju inte hålla på o göra!
men vafan dom kan ringa o klaga o berätta för mej att ja inte varit på skolan... som att ja inte redan skulle vetat de?
HELT JÄVLA TRÖGA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0