sool :D

tjena,
jag är så jävla stolt över mej själv i dag att jag orka stiga upp överhuvudtaget .( visst kan bero på att min mormor va så jävla jobbig så jag orka inte ligga kvar o lyssna på hennes tjat!)
men man blev ju på bra humör när man såg vädret :D
som ni vet så börjar jag ju praktiken klockan 7 på morron, så jag har ju redan varit uppe typ 6 timmar så jag har ju hunnit göra lite grejer redan:
har sprungit på kontoret o hämtat en kamera för vi skulle fota mängden på snön ( huur mkt som helst!!!) haha o jag stod bara o skratta åt dom som jobba där för de såg så jävla kul ut när en av dom börja klättra upp på traktorn ( den andra stod på ett garagetak) o skulle ta bilder, o när han på taket fråga om han va klar så skulle han ta en underifrån o me himlen som bakgrund o de va en massa ideer som han fick xD vi börja fundera om han kansk  skulle sattsat på att bli fotograf ist xD de gjorde vi iaf på getberget.
sen så när vi skulle lämna tbx kameran dog bilen ( förstod att de ba va en tidsfråga för den har dragit konstigt , nästan hoppat fram, haha ser typ ut som första gångerna ja körde bil xD)mitt utanför e4an huset där mitt inne i stan .. man ba : faan.. pinsamt...
men de löste sej efter ett tag ( va nått som hade låssnat) o sen tbx på lunch, ska strax tbx nu, börjar 12, o då ska ja gå alla lägenheter i trapphusen då, o kolla lamporna, sen får vi väl se.
blir in till stan sen, måste göra en massa skolarbeten:S är ju som sagt inte så länge kvar till skolan är slut o ja har typ panik!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0